ΙΔEΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ
11 Apr
0

ΙΔEΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Το Πάσχα πλησιάζει και η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο γιορτινή. Σε συνδυασμό με την έλευση της άνοιξης και της πολύχρωμων λουλουδιών της ανθισμένης φύσης γεννιούνται πολλές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι μας. Εδώ σας δείχνουμε κάποιες πρωτότυπες ιδέες για την εξώπορτα του σπιτιού, καθώς είναι η πρώτη αίσθηση και εντύπωση που λαμβάνει κανείς  και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει θετική ενέργεια και μία αίσθηση ζεστασιάς.

Πρώτη ιδέα το πασχαλινό στεφάνι που πρωτοστατεί , είτε με βαμμένα χρωματιστά αυγά , είτε με λουλούδια και διάφορα πασχαλινά διακοσμητικά όπως λαγουδάκια, είτε με ένα συνδυασμό όλων αυτών αποτελεί παραδοσιακή και δοκιμασμένη ιδέα διακόσμησης.


Στη συνέχεια προτείνουμε τη χρήση απλών καθημερινών αντικειμένων όπως ομπρέλες και ποτιστήρια,  που μεταμορφώνονται σε «βάζα» για να φιλοξενήσουν τα αρωματικά λουλούδια. Μία ξεχωριστή εμπνευσμένη πρόταση που  σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις .


Τέλος, για μία ακόμα πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα γιορτής μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τα διακοσμητικά μαξιλαράκια με Πασχαλινά θέματα και μοτίβα , απλή αλλά κομψή και πρωτότυπη ιδέα.


Όπως και να διακοσμήσετε την πόρτα σας εαν γίνει με μεράκι και αγάπη το θετικό αποτέλεσμα είναι δεδομένο ! Καλές γιορτές

ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2018