ΚΑΝΑΠΕΣ -23

ΚΑΝΑΠΕΣ -23

Κωδικός Προϊόντος: SOFA-23
Διαθεσιμότητα: Pre-Order

Η σύγχρονη τάση στο σχεδιασμό των σαλονιών δημιουργεί καναπές στους οποίους πρώτα χαλαρώνεις και μετά κάθεσαι. Αποτυπώνοντας στο απόλυτο αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν, ο καναπές αυτός συνδυάζει ιδανικά τη χαλάρωση με την κομψότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός μηχανισμός ανάκλησής σε όλα τα μαξιλάρια της πλάτης, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη- όποτε το επιθυμεί, με μία απλή κίνηση να μεγεθύνει το φάρδος της επιφάνειας του καθίσματος του καναπέ. Ο διευρυμένος καναπές, είναι άνετος και αρκετός για να ξαπλώσεις και να χαλαρώσεις επάνω του ακόμα και για να κοιμηθεί κάποιο άτομο το βράδυ. Στη συνέχεια και πάλι με μία απλή κίνηση το μαξιλάρι της πλάτης επαναφέρεται στην αρχική του θέση, προσφέροντας άριστη στήριξη και σταθερότητα σε όποιον επιθυμεί να κάτσει. 

Υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί και ως γωνιακός καναπές, καθώς και να επενδυθεί με οποιοδήποτε ύφασμα επιλογής σας, ανάλογα με το χώρο και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. 

Ένας καινοτόμος καναπές που εγγυάται την άνεση και τη χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα το μοντέρνο του deisgn χαρίζει μία κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική στο χώρο. 

Σχετικά Προϊόντα
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2018