ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η ιστορία μας

Η εταιρία ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ ιδρύθηκε το 1975 από τον Αθανάσιο Φοιρό στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία εδρεύει σε ιδιόκτητο κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης από το 1985.

Η ιστορία της «γράφεται » από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια και από τους εξίσου πολυάριθμους χώρους που έχουμε επιπλώσει. Σήμερα, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά συνδυάζοντας την εμπειρία με τις νέες ιδέες και τον ενθουσιασμό της επόμενης γενιάς.

Οι αρχές μας – Οι στόχοι μας

Η ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ είναι μία ευέλικτη και δυναμική εταιρία που παραμένει πιστή στις αρχές της καθώς συνεχώς εξελίσσεται

  • Ανώτερη ποιότητα κατασκευής : Σημασία στην κάθε απλή λεπτομέρεια του προϊόντος και έλεγχος του άρτιου τελικού αποτελέσματος σύμφωνα με τα πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας.
  • Ειλικρινής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση. Ο ευχαριστημένος πελάτης μας αποτελεί αυτοσκοπό καθώς μέσα από τα έπιπλα μας γινόμαστε κομμάτι του κάθε σπιτιού και της καθημερινότητας σας
  • Καινοτομία στο design, στα υλικά και στα χρώματα μέσω διαρκής ενημέρωσης και αναβάθμισης της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα
  • Σταθερότητα και συνέπεια στο προσωπικό της. Παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, οι υπάλληλοι μας είναι έμπιστοι άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους, συνεχώς εκπαιδεύονται και πρόθυμα φροντίζουν για οτιδήποτε θελήσει ο πελάτης
  • Σεβασμός στο όνομα και στη ιστορία της εταιρίας. Έχοντας ως σύμμαχο και σταθερά τους ικανοποιημένους πελάτες μας και την εμπειρία μας αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και ορίζουμε το μέλλον μας


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που απαρτίζεται από ανθρώπους με σεβασμό προς τον συμπολίτη και το περιβάλλον.

Πιστοποιεί σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες «πράσινες» πρακτικές, καλλιεργώντας και προωθώντας σε υπαλλήλους και προμηθευτές μία κουλτούρα σεβασμού στις ηθικές και περιβαλλοντολογικές εντολές καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Παράλληλα υποστηρίζει την κοινωνία και διάφορους θεσμούς μέσω διακριτικών δράσεων όποτε της ζητηθεί δείχνοντας συνεχώς την ευαισθησία της.

Η ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ είναι οι άνθρωποι της, είναι κομμάτι της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας, ζώντας ενεργά μέσα σε αυτή.

ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2024