ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ Δευτέρα με παρασκευή 9:00 το πρωί μέχρι 21:00 το βράδυ .Σάββατο 10:00 – 15:00 χωρίς χρέωση . Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως στο 2310462466.


2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 15:30 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς χρέωση


3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier σε όλη την Ελλάδα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες και είναι αντικείμενα μικρού όγκου και βάρους όπως διακοσμητικά και μαξιλάρια, μέχρι 5kgr . Το κόστος αποστολής με την υπηρεσία πόρτα- πόρτα είναι 3€ extra χρέωση. To κόστος αντικαταβολής είναι extra 5€. Το κόστος αποστολής πόρτα-πόρτα με αντικαταβολή είναι, επίσης, 5€ extra χρέωση.


4 . ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.

Η αποστολή από την εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο είναι Δωρεάν και η χρέωση από το πρακτορείο μέχρι τον τελικό προορισμό επιβαρύνει τον πελάτη . Κατόπιν επικοινωνίας θα σας ειδοποιήσουμε για τα έξοδα αποστολής καθώς έχετε το δικαίωμα να τα παραλάβετε από την αποθήκη του πρακτορείου η στον χώρο σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρακτορείο που θα σας προτείνουμε η να επιλέξετε εσείς όποιο θέλετε .


Χρόνος Αποστολής .

Εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας τα προϊόντα θα παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών για την Θεσσαλονίκη και κατόπιν συνεννόησης στην υπόλοιπη Ελλάδα .

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας

ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2023