ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

#firoshome #istoriesapospiti

To κάθε έπιπλο, το κάθε σπίτι, έχει χιλιάδες ιστορίες να διηγηθεί

Άνθρωποι της πόλης διηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίεςαπό σπίτι, στην αγαπημένη τους γωνιά, στους χώρους που τους κάνουν να αισθάνονταιάνετα. Τα έπιπλα ζωντανεύουν και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καιστην καθημερινότητά μας. Ζουν μαζί μας.

Ιστορίες από Σπίτι - Χριστίνα Κανατάκη, Δημοσιογράφος

Κάποιες στιγμές στους αγαπημένους μας χώρους του σπιτιού, μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας. Η Χριστίνα Κανατάκη, Δημοσιογράφος, διηγείταιτη δική της ιστορία από σπίτι, στο σαλόνι των παιδικών της χρόνων, με απρόσμενοτέλος!


Ιστορίες από Σπίτι - Κατερίνα Τζιώτζη, Διατροφολόγος

‘’Όλη μας η ζωή είναι γύρω από μία τραπεζαρία’’ υποστηρίζει η Κατερίνα Τζιώτζη, Διατροφολόγος και εξιστορεί τις πιο ‘‘γλυκές’’ στιγμές πουέχει ζήσει και ζει γύρω από ένα τραπέζι, το αγαπημένο της μέρος στο σπίτι.


Ιστορίες από Σπίτι - Δημήτρης Ανδρίτσος, Φωτογράφος

Ο Δημήτρης Ανδρίτσος, γνωστός φωτογράφος της πόλης μας καιόχι μόνο, μοιράζεται μαζί μας μία πολύ προσωπική και οικογενειακή του ιστορία,τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει φωτογράφος και τιςαντιδράσεις τους, καθώς χαλάρωναν στον καναπέ του πατρικού του σπιτιού.


Ιστορίες από Σπίτι - Θοδωρής Πλακίδης, Football Stories

Ο πολυπράγμων Θοδωρής Πλακίδης περιγράφει πώς το νέο τουεγχείρημα ‘’Football Stories’’ ξεκίνησε από έναν τριθέσιο καναπέ στον οποίο καθόντουσαν τέσσερα άτομα καιαναφέρει ότι ακόμα και στα ταξίδια του που τόσο αγαπάει, η τελευταία του σκέψηπριν κοιμηθεί είναι η χουχουλιάρικη αίσθηση του σπιτιού του και του καναπέ του.


Ιστορίες από Σπίτι - Νίκη Βαγγέλη, Επιχειρηματίας

H Nίκη Βαγγέλη, Επιχειρηματίας, περιγράφει με τα πιο όμορφα συναισθήματα τη δική τηςιστορία από σπίτι. Πώς από την τραπεζαρία του σπιτιού της σε ένα οικογενειακόδείπνο πάρθηκε η απόφαση για ένα σημαντικό επιχειρηματικό εγχείρημα.

#firoshome #istoriesapospiti

ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2022