ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

#firoshome #istoriesapospiti

To κάθε έπιπλο, το κάθε σπίτι, έχει χιλιάδες ιστορίες να διηγηθεί

Άνθρωποι της πόλης διηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίεςαπό σπίτι, στην αγαπημένη τους γωνιά, στους χώρους που τους κάνουν να αισθάνονταιάνετα. Τα έπιπλα ζωντανεύουν και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καιστην καθημερινότητά μας. Ζουν μαζί μας.

Ιστορίες από Σπίτι - Χριστίνα Κανατάκη, Δημοσιογράφος

Κάποιες στιγμές στους αγαπημένους μας χώρους του σπιτιού, μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας. Η Χριστίνα Κανατάκη, Δημοσιογράφος, διηγείταιτη δική της ιστορία από σπίτι, στο σαλόνι των παιδικών της χρόνων, με απρόσμενοτέλος!


Ιστορίες από Σπίτι - Κατερίνα Τζιώτζη, Διατροφολόγος

‘’Όλη μας η ζωή είναι γύρω από μία τραπεζαρία’’ υποστηρίζει η Κατερίνα Τζιώτζη, Διατροφολόγος και εξιστορεί τις πιο ‘‘γλυκές’’ στιγμές πουέχει ζήσει και ζει γύρω από ένα τραπέζι, το αγαπημένο της μέρος στο σπίτι.


Ιστορίες από Σπίτι - Δημήτρης Ανδρίτσος, Φωτογράφος

Ο Δημήτρης Ανδρίτσος, γνωστός φωτογράφος της πόλης μας καιόχι μόνο, μοιράζεται μαζί μας μία πολύ προσωπική και οικογενειακή του ιστορία,τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει φωτογράφος και τιςαντιδράσεις τους, καθώς χαλάρωναν στον καναπέ του πατρικού του σπιτιού.


Ιστορίες από Σπίτι - Θοδωρής Πλακίδης, Football Stories

Ο πολυπράγμων Θοδωρής Πλακίδης περιγράφει πώς το νέο τουεγχείρημα ‘’Football Stories’’ ξεκίνησε από έναν τριθέσιο καναπέ στον οποίο καθόντουσαν τέσσερα άτομα καιαναφέρει ότι ακόμα και στα ταξίδια του που τόσο αγαπάει, η τελευταία του σκέψηπριν κοιμηθεί είναι η χουχουλιάρικη αίσθηση του σπιτιού του και του καναπέ του.


Ιστορίες από Σπίτι - Νίκη Βαγγέλη, Επιχειρηματίας

H Nίκη Βαγγέλη, Επιχειρηματίας, περιγράφει με τα πιο όμορφα συναισθήματα τη δική τηςιστορία από σπίτι. Πώς από την τραπεζαρία του σπιτιού της σε ένα οικογενειακόδείπνο πάρθηκε η απόφαση για ένα σημαντικό επιχειρηματικό εγχείρημα.


Ιστορίες από Σπίτι - Στέφανος Μάλαμας, Art Director

O κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αυθεντική ιστορία από σπίτι και ο Στέφανος Μάλαμας, ο γνωστό art director της πόλης μας, διηγείται τη δική του, στην τραπεζαρία του πατρικού του.

Πώς μία τραπεζαρία μετατρέπει ένα σπίτι σε πόλο έλξης και συγκέντρωσης συμμαθητών για 3 ολόκληρους μήνες, με άπειρες στιγμές γέλιου και αγωνίας!


Ιστορίες από Σπίτι - Γιάννης Νικολαίδης, Αρχιτέκτονας

Την πιο τρυφερή ιστορία εγγονού-παππού μοιράζεται μαζί μας ο Γιάννης Νικολαίδης και μας μεταφέρει στα παιδικά του χρόνια , εξιστορώντας πώς συνδέεται το σύνθετο της τηλεόρασης με την εξέλιξή του σε αρχιτέκτονα σαν ενήλικας.


Ιστορίες από Σπίτι - Αντώνης Μαυρουδής, Real Estate Agent

Πώς συνδέεται μία έξοδος ενός φαντάρου με έναν καναπέ, με την πιο περίεργη κατάληξη?
Παρακολουθήστε την πιο ξεκαρδιστή ιστορία από σπίτι, που εκτυλίσσεται σε έναν καναπέ, από τον Αντώνη Μαυρουδή, Real Estate Agent.


Ιστορίες από Σπίτι - Ανδρέας Κλαυδιανός & Σίσσυ Καρακολίδου, UMA Chefs

‘‘Κάναμε τη δουλειά μας μέσα στο σπίτι μας, κάναμε το σαλόνι του σπιτιού μας εστιατόριο’’. Οι σεφ του επιτυχημένου concept UMA μας διηγούνται πως μετέτρεψαν το σαλόνι τους και την τραπεζαρία τους σε ένα μοναδικό concept fine dining.


Ιστορίες από Σπίτι - Φαίδρα Λιάκου, Wedding Planner

Η Φαίδρα Λιάκου, wedding planner, μας περιγράφει το ‘’ταξίδι’’ της αγαπημένης της πολυθρόνας και πώς συνδέεται συναισθηματικά και ουσιαστικά με όλα τα μεγάλα γεγονότα της ζωής της.

#firoshome #istoriesapospiti

ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2022