ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
01 Apr
0

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού θα επιλέξεις και το χρώμα με το οποίο θα τον βάψεις. 

Το ανοιχτό γκρι ανήκει  στα πιο hot χρώματα τα τελευταία χρόνια. Προτίμησε το ειδικά αν το υπνοδωμάτιό σου λούζεται από φυσικό φως μιας και θα ενισχύσει τη «φωτεινή» πλευρά του! Κι αν ανησυχείς ότι πάρα είναι «ήσυχο» σαν χρώμα, μη διστάσεις να το συνδυάσεις με άλλα ουδέτερα χρώματα σε σκούρες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον τελικό αποτέλεσμα ή ακόμα και με γκρι σε διαφορετικούς τόνους.


Το μπλε είναι το κατεξοχήν χρώμα της χαλάρωσης και της αρμονίας. Συμβολίζει την καθαρή σκέψη και την ηρεμία και την ηρεμία. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι για να θεωρείται, ίσως, το καλύτερο χρώμα για υπνοδωμάτια που σε χαλαρώνουν.


Αν θέλεις ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο αλλά με μοντέρνο ύφος, θα μπορούσες να επιλέξεις μια πλούσια απόχρωση του χαλκού ή ένα ήσυχο χρυσό για το βάψιμο του τοίχου. Οι χάλκινες αποχρώσεις που έχουν μέσα χαρούμενα πορτοκαλί ή γήινους τόνους αποτελούν ιδανικά χρώματα για κρεβατοκάμαρα δίνοντας της ζεστασιά, ενώ το λαμπερό χρυσό είναι μια πολύ ευχάριστη απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα.

Από το πράσινο της μέντας ή της ελιάς μέχρι το κυπαρισσί, διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση ανάλογα με τη φωτεινότητα και το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας σου. Επιπλέον, συνδύασε το με γήινες αποχρώσεις για να έχεις σίγουρα ένα ζεστό αλλά και φωτεινό αποτέλεσμα.. 

Για πιο τολμηρούς μία επιλογή θα αποτελούσε το κόκκινο, σίγουρα πιο απαλά κόκκινα ή και ροζ που περιέχουν τόνους από γήινα καφέ ή αποχρώσεις των μούρων, είναι πιο ευχάριστα οπτικά και αποπνέουν κομψότητα. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις, οι κόκκινοι τόνοι της θα κυριαρχούν στον χώρο γι αυτό χρησιμοποίησε τη με μέτρο σαν χρώμα ενός τοίχου και συνδύασε το με σπαστό λευκό για να εξουδετερώσεις την ένταση αυτή.


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2024