ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
07 Jun
0

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Το υπνοδωμάτιο οφείλει να είναι ο κατεξοχήν χώρο που χαλαρώνεις και ηρεμείς.  Παράλληλα, όμως είναι και ο προσωπικός σου χώρος του οποίου τον χαρακτήρα μπορείς να ενισχύσεις με όσες δόσεις ρομαντισμού επιθυμείς! Εύκολες  προτάσεις λοιπόν από την ομάδα του ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ για ρομαντικά υπνοδωμάτια 

Χρώμα : Είναι γεγονός ότι τα απαλά παστέλ χρώματα αποπνέουν ρομαντισμό και φέρνουν μία ηρεμία στο χώρο. Το χρώμα της μέντα, το απαλό γαλάζιο αλλά και το κλασικό ροζ είναι χρώματα που μπορούν να διακοσμήσουν ένα ή περισσότερους τοίχος στο υπνοδωμάτιο.


Ξύλο : Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που ζεσταίνει τον χώρο στον οποίο τοποθετείται. Ιδιαίτερα σε φυσικούς τόνους αλλά και σε υπόλευκο χρώμα αποτελεί ιδανική επιλογή για να συνδυαστεί με όλα τα ρομαντικά στοιχεία.


Vintage πινελιές : Οτιδήποτε με στοιχεία vintage συνδέεται απόλυτα με τον ρομαντισμό. Χρησιμοποίησε μία κομότα αντί για συρταριέρα ή ένα τραπεζάκι σκαλιστό αντί για κομοδίνο. Ακόμα ένας πεπαλαιωμένος  καθρέπτης ή ένας πίνακας εποχής μπορεί να λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση.


Φωτισμός : Ο φωτισμός αποτελεί από τα πιο βασικά στοιχεία που θα επηρεάσουν τον ρομαντισμό του χώρου. Ένας χαμηλός φωτισμός μπορεί να επιτευχθεί είτε με τη χρήση ενός επιδαπέδιου φωτιστικού ή μίας επιβλητικής λάμπας στο ένα κομοδίνο. Μία ακόμα πρόταση για ειδυλλιακό φωτισμό μπορεί να επιτευχθεί και με λαμπάκια τα οποία μπορούν να κρεμαστούν στο κεφαλάρι ή στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.


Λουλούδια : Απόλυτο στοιχεία ενός ρομαντικού  χώρου αποτελούν τα λουλούδια! Είτε είναι φυσικά σε όμορφα μπουκέτα σε βαζάκια διάφορων ειδών και υλικών , είτε ψεύτικα σε όμορφες συνθέσεις ή γλάστρες.  Παράλληλα, το φλοράλ μοτίβο αναδύει τον ρομαντισμό στο χώρο σε μαξιλαράκια τα οποία μπορεί να είναι ριγμένα στο κρεβάτι είτε σε κουρτίνες


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2020