ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ BOHO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ
01 Jul
0

ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ BOHO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Τα τελευταία χρόνια το boho είναιτάση είναι στιλ που ήρθε για να μείνει με πολλούς υποστηρικτές, κατά βάση τοκαλοκαίρι! Για την ακρίβεια πίσω από το όλο boho στιλ υπάρχει μία φιλοσοφία , τηςΜποέμ η οποία προστάζει ανεμελιά  φύση,χρώματα, μοτίβα και υφές! Αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει σε αέρινα μακρινάμέρη , μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να υιοθετήσεις αυτή τηδιακόσμηση στο σπίτι σου:


·        ΧΡΩΜΑ

Βασικό στοιχείο που προσδιορίζειένα boho χώρο είναι τα έντονα χρώματα που θα τον ζωντανέψουν. Δυναμικά  χρώματα, όπως η τερακότα, το καφέ, το χρυσό ,το μοβ και το βαθύ πορτοκαλί. Το σημαντικό στα χρώματα που θα επιλέξεις είναινα είναι ζεστά, ικανά να αποτυπώσουν το ίδιο το στιλ πάνω τους δίνοντας την αντίστοιχηπροσωπικότητα στο χώρο.


·        ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ

Τα μαξιλάρια και οι μαξιλάρεςείναι από τα must στοιχεία διακόσμησης στο συγκεκριμένο στιλ. Διάφορα μοτίβακαι μεγέθη, διάφορα χρώματα και υφές θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρακαι ένα χώρο που θα σε χαλαρώνει. Ακόμα μπορείς να αφήσεις κάποιες μαξιλάρεςστο πάτωμα δημιουργώντας μικρές εστίες χαλάρωσης.


·        ΦΥΤΑ

Η διακόσμηση αυτή έχει συνδυαστείμε τη φύση οπότε ένα από τα βασικότερα βήματα υιοθέτησης της είναι να επιλέξειςόμορφα και διαφορετικά φυτά εσωτερικού χώρου . Τα φυτά συμβάλλουν στην ανανέωσητους χώρους , δημιουργώντας αέρινα σκηνικά και χώρους χαλάρωσης.


·        ΦΟΥΝΤΕΣ –ΚΡΟΣΙΑ

Χαριτωμένες διακοσμητικέςλεπτομέρειες σε μαξιλάρια, ριχτάρια και υφάσματα από κρόσια, φούντες και pom poms είναιαπαραίτητα στοιχεία του boho design.Παράλληλα, χαλιά με διάφορα μοτίβα και χρώματα και κρόσια στα τελειώματα ήφούντες αποτελούν σημαντικά στοιχεία του boho στιλ Δημιουργούν μία παιχνιδιάρικηατμόσφαιρα και ένα φιλόξενο θετικό χώρο.


·        ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Ολοκληρώνοντας την boho αισθητικήστο χώρο, είναι απαραίτητη η τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων ή καθρεπτών στουςτοίχους.  Must είναι αντικείμενα με χρυσά ή bronze περίγραμμα.Καδράκια με παλιές φωτογραφίες, αφίσες, μικρά χαλάκια ή υφάσματα στους τοίχους,καθώς και διακοσμητικά όπως μπαουλάκια, μεταλλικά κουτάκια κάθε μεγέθους ,ξύλινα μικροπράγματα θα ολοκληρώσουν υπέροχα το σκηνικό.


·        ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Πιο συγκεκριμένα στο καθιστικότοποθετείστε μαξιλάρες γύρω από το τραπεζάκι σαλονιού, χρησιμοποιείστεμικροέπιπλα σε baboo ή άλλα πιο έθνικ υλικά τα οποία θα συνδυάσετε με ταυπάρχοντα κομμάτια που έχετε. Μη ξεχάσετε βέβαια τα χαλιά και τα διακοσμητικά πουθα απογειώσουν το χώρο. Στο υπνοδωμάτιο ξύλινα κρεβάτια, συνήθως χαμηλού ύψους,λαμπάκια λευκά στους τοίχους ακόμα και υφάσματα πάνω από το κρεβάτι. Στηνείσοδο απαραίτητα τα φυτά, καθώς και οι καθρέπτες ή κάδρα με σχετικά θέματα.Τέλος στο χώρο της τραπεζαρίας, καρέκλες από ξύλο και μοναστηριακού τύπουσυνήθως τραπέζια, στολισμένα με όμορφα runner με φούντες, πράσινα φυτά σεγλαστράκια, κεριά και ένα επιβλητικό χαλί που θα καλύπτει όλο την επιφάνεια!Καλή επιτυχία J


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2022