ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ BOHO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ
01 Jul
0

ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ BOHO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Τα τελευταία χρόνια το boho είναι τάση είναι στιλ που ήρθε για να μείνει με πολλούς υποστηρικτές, κατά βάση το καλοκαίρι! Για την ακρίβεια πίσω από το όλο boho στιλ υπάρχει μία φιλοσοφία , της Μποέμ η οποία προστάζει ανεμελιά  φύση, χρώματα, μοτίβα και υφές! Αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει σε αέρινα μακρινά μέρη , μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να υιοθετήσεις αυτή τη διακόσμηση στο σπίτι σου:


·        ΧΡΩΜΑ

Βασικό στοιχείο που προσδιορίζει ένα boho χώρο είναι τα έντονα χρώματα που θα τον ζωντανέψουν. Δυναμικά  χρώματα, όπως η τερακότα, το καφέ, το χρυσό , το μοβ και το βαθύ πορτοκαλί. Το σημαντικό στα χρώματα που θα επιλέξεις είναι να είναι ζεστά, ικανά να αποτυπώσουν το ίδιο το στιλ πάνω τους δίνοντας την αντίστοιχη προσωπικότητα στο χώρο.


·         ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ

Τα μαξιλάρια και οι μαξιλάρες είναι από τα must στοιχεία διακόσμησης στο συγκεκριμένο στιλ. Διάφορα μοτίβα και μεγέθη, διάφορα χρώματα και υφές θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα χώρο που θα σε χαλαρώνει. Ακόμα μπορείς να αφήσεις κάποιες μαξιλάρες στο πάτωμα δημιουργώντας μικρές εστίες χαλάρωσης.


·         ΦΥΤΑ

Η διακόσμηση αυτή έχει συνδυαστεί με τη φύση οπότε ένα από τα βασικότερα βήματα υιοθέτησης της είναι να επιλέξεις όμορφα και διαφορετικά φυτά εσωτερικού χώρου . Τα φυτά συμβάλλουν στην ανανέωση τους χώρους , δημιουργώντας αέρινα σκηνικά και χώρους χαλάρωσης.


·         ΦΟΥΝΤΕΣ –ΚΡΟΣΙΑ

Χαριτωμένες διακοσμητικές λεπτομέρειες σε μαξιλάρια, ριχτάρια και υφάσματα από κρόσια, φούντες και pom poms είναι απαραίτητα στοιχεία του boho design. Παράλληλα, χαλιά με διάφορα μοτίβα και χρώματα και κρόσια στα τελειώματα ή φούντες αποτελούν σημαντικά στοιχεία του boho στιλ Δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και ένα φιλόξενο θετικό χώρο.


·         ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Ολοκληρώνοντας την boho αισθητική στο χώρο, είναι απαραίτητη η τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων ή καθρεπτών στους τοίχους.  Must είναι αντικείμενα με χρυσά ή bronze περίγραμμα. Καδράκια με παλιές φωτογραφίες, αφίσες, μικρά χαλάκια ή υφάσματα στους τοίχους, καθώς και διακοσμητικά όπως μπαουλάκια, μεταλλικά κουτάκια κάθε μεγέθους , ξύλινα μικροπράγματα θα ολοκληρώσουν υπέροχα το σκηνικό.


·         ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Πιο συγκεκριμένα στο καθιστικό τοποθετείστε μαξιλάρες γύρω από το τραπεζάκι σαλονιού, χρησιμοποιείστε μικροέπιπλα σε baboo ή άλλα πιο έθνικ υλικά τα οποία θα συνδυάσετε με τα υπάρχοντα κομμάτια που έχετε. Μη ξεχάσετε βέβαια τα χαλιά και τα διακοσμητικά που θα απογειώσουν το χώρο. Στο υπνοδωμάτιο ξύλινα κρεβάτια, συνήθως χαμηλού ύψους, λαμπάκια λευκά στους τοίχους ακόμα και υφάσματα πάνω από το κρεβάτι. Στην είσοδο απαραίτητα τα φυτά, καθώς και οι καθρέπτες ή κάδρα με σχετικά θέματα. Τέλος στο χώρο της τραπεζαρίας, καρέκλες από ξύλο και μοναστηριακού τύπου συνήθως τραπέζια, στολισμένα με όμορφα runner με φούντες, πράσινα φυτά σε γλαστράκια, κεριά και ένα επιβλητικό χαλί που θα καλύπτει όλο την επιφάνεια! Καλή επιτυχία J


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2021