ΟΙ ΚΑΚΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !
14 May
0

ΟΙ ΚΑΚΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !

Οι κάκτοι είναι τέλεια για το σπίτι. Είναι από τα ευκολότερα φυτά να φροντίζεις. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι κάκτοι γίνονται φοβερά στοιχεία της διακόσμησης. Δεν έχουν πολλές ανάγκες αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι φως και φρέσκος αέρας. Το χειμώνα μάλιστα δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου πότισμα.


Στη διακόσμηση μπορείς να κάνεις πολλά μαζί τους. Σε μεγάλη και ρηχή γλάστρα δείχνουν καταπληκτικά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις κακτάκια  που να είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος και να έχουν τις ίδιες ανάγκες. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μικρά γλαστράκια και να δημιουργήσετε μια γωνιά με δύο, τρία ή και περισσότερα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, καθώς ταιριάζουν σε όλους τους χώρους. Στο παράθυρο της κουζίνας σας, σε ένα τραπεζάκι ή κομοδίνο, επάνω σε μία κονσόλα ή ακόμα και στη βιβλιοθήκη σας. Αν είναι μεγάλο το μπάνιο σας, φροντίστε να βάλετε μερικά σε κάποιο σημείο επάνω στον νιπτήρα σας. . Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε μερικούς σε μια γωνιά στην κουζίνα σας.

 

Αν είστε πιο τολμηροί Αξίζει να δώσετε ένα γκλάμορους στιλ στο σπίτι σας με μεγάλους κάκτους


Οι κάκτοι έχουν γίνει τάση και σαν icons και γιαυτό το λόγο θα δείτε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα κυρίως κεραμικά σε διάφορες μορφές κάκτου, καθώς και ψεύτικους ξύλινους ή πλαστικούς κάκτους. Σε διάφορα μεγέθη και μοτίβα το σίγουρο είναι ότι θα φέρουν το καλοκαίρι και ένα αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας. 


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2020