2019: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ
11 Jan
0

2019: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την αρχή της νέας χρονιάς ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις τάσεις  τις ιδέες και γενικότερα τη φιλοσοφία της μόδας στο χώρο του επίπλου για το 2019.  Ένα θέμα που απασχολεί πολύ είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν, τα οποία από τους τοίχους ως το παραμικρό διακοσμητικό μαξιλαράκι μπορείς να εντάξεις στο χώρο σου δίνοντας του μία πινελιά ανανέωσης!

Α) Γλυκό καφέ (φουντουκί)

Ένα γλυκό θερμό χρώμα που δίνει μία αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι.Β) Σκούρο Πράσινο

Αγαπημένο από την προηγούμενη χρονιά ήρθε για να μείνει καθώς θα κυριαρχήσει και φέτος. Βαθύ, αριστοκρατικό χρώμα δίνει ένα τόνο προσιτής πολυτέλειας αι κομψότητας στο χώρο. Παράλληλα, το πράσινο είναι γνωστό ότι ηρεμεί και χαλαρώνει οπότε αυτόματα γίνεται ιδανικό και για το υπνοδωμάτιο.
Γ) Παστελ Ροζ

Άλλη μία τάση που συνεχίζει ακμαία και αυτή τη χρονιά και δείχνει να εδραιώνεται καθώς δε θεωρείται πλέον τόσο τολμηρή. Το ρόζ γίνεται λίγο πιο «λερωμένο» dusty pink και συνδυάζεται απόλυτα με το λευκό δίνοντας ζωντάνια στα μινιμαλ σπίτια.
Δ) Μελί

Θερμό αλλά ταυτόχρονα φωτεινό χρώμα συνδυάζεται ιδανικά με το φυσικό ξύλο και υπογραμμίζει άριστα το ρετρό 70s στυλ που αναβιώνει φέτος.


Ε) Γκρι

Εντάξει, είναι το απόλυτο χρώμα , η σίγουρη και ασφαλής διαχρονική επιλογή για το χώρο. Από το γκρι του πάγου ως το γκρι μπεζ του ελέφαντα, σε όλους του τους τόνους είναι μοναδικό. Συνδυάζεται με όλα και χάρη στην ευελιξία του δίνει και άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά στον εκάστοτε χώρο. 


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2020