2020: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ
11 Jun
0

2020: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ

Καλοκαίρι σημαίνει σίγουρα; χρώμα  , ζωντάνια , φως! Οπότε είναι σίγουρα η κατάλληλη εποχή να βάλεις  λίγο χρώμα στο σπίτι σου και να φτιάξεις τη διάθεση σου :)

Η τάση φέτος το καλοκαίρι θέλει τα ακόλουθα χρώματα να κυριαρχούν και μας αρέσουν όλα πολύ!

ΜΕΝΤΑ


Το χρώμα της μέντας αποτελεί ένα must have χρώμα για φέτος το καλοκαίρι καθώς προσδίδει ένα αέρα δροσιάς στο χώρο. Ταυτόχρονα συνδέεται με τα πράσινο –χρώμα των φυτών και της φύσης υπογραμμίζοντας έτσι την καλοκαιρινή του αύρα. Είναι φρέσκο αλλά και χαλαρωτικό την ίδια στιγμή,. Αποτελεί ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιο, είτε σε κάποιο τοίχο, είτε σε σεντόνια ή και για τους πιο τολμηρούς σε κάποιο έπιπλο, όπως η συρταριέρα. Στο καθιστικό θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για μία πολυθρόνα σε κάποια γωνία «ηρεμίας» του χώρου.


ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ (HONEY YELLOW )


Είναι σίγουρο ότι υιοθετώντας αυτό το χρώμα στο χώρο σας θα φέρετε σε αυτόν όλο τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια του καλοκαιριού. Αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθιστικό και ο υπέροχος του συνδυασμός με το φυσικό ξύλο του δίνει εξτρά πόντους! .Σε ένα καναπέ, σε μία πολυθρόνα, στις καρέκλες της τραπεζαρίας, το κίτρινο του μελιού θα απογειώσει τον  χώρο κάνοντας τον πιο φιλόξενο.


ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ


Εάν έπρεπε να επιλεγεί ένα χρώμα για το καλοκαίρι αυτό θα ήταν αδιαμφισβήτητα το μπλε της θάλασσας. Ένα κομψό και ντελικάτο χρώμα, ζεστό στο μάτι που δημιουργεί χώρους με θετική διάθεση και καλοκαιρινή αισθητική. Ιδανικά θα το βάζαμε σε ένα τοίχο στην είσοδο, σε ένα καναπέ στο καθιστικό, ή ακόμα και στο κεφαλάρι από το κρεβάτι. Συνδυάζεται απόλυτα με το λευκό και  με το γκρι.


ΒΕΡΙΚΟΚΙ


Κάνοντας δυναμική είσοδο φέτος, το χρώμα αυτό προκαλεί και εντυπωσιάζει. Δίνει φωτεινότητα στο χώρο και ζεστασιά. Συνδυάζεται υπέροχα με όλους τους τόνους του καφέ καθώς και του μαύρου και του λευκού. Εξαιτίας της έντασης το χρώμα αυτό αναδυκνείεται καλύτερα σε χώρους με φυσικό φως όπως ένα ενιαίο σαλόνι ή στο παιδικό δωμάτιο. 


ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΠΡΙΚΑΣ


Ένα από τα πιο ζεστά χρώματα του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή η υπέροχη κοκκινοπορτοκαλί απόχρωση του κόκκινου της πάπρικας. Ένα ιδιαίτερα ζεστό χρώμα που θα φέρει μία αρμονία στο χώρο. Ιδανικά θα το τοποθετούσαμε στο καθιστικό, είτε σε κάποια πολυθρόνα ή στις καρέκλες της τραπεζαρίας καθώς συνδυάζεται ιδανικά με το χρώμα του ξύλου, δημιουργώντας χώρους έντονα φιλόξενους. Συνδυάζεται επίσης υπέροχο με το γκρι και το λευκό δίνοντας μία ζωντάνια σε μία πιο μίνιμαλ διακόσμηση. ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2022