Is Gold the new black?
04 Feb
0

Is Gold the new black?

 Η μόδα για άλλη μία φορά οδηγεί τις τάσεις και μ "βοηθά? να εξοικειωθούμε με ότι θεωρούμε πιο δύσκολο να υιοθετήσουμε μόνοι μας. Όμως η μόδα μπορεί να είναι ρόδα και να γυρίζει αλλά ποτέ με την ίδια ακριβώς υπόσταση. Έτσι, το χρυσό επιστρέφει αλλά όχι όπως το έχουμε συνηθίσει, να θυμίζει δηλαδή πολυτελείς Βικτωριανές εποχές. Τη σημερινή εποχή που το minimal και η ανάλαφρη διακόσμηση κυριαρχεί αναγκάζει και το πάντα αριστοκρατικό χρυσό να προσαρμοστεί.


Το χρυσό χρώμα ταιριάζει πολύ με το μαύρο, το γκρι, το μπλε electric, το λαδί και το πάντα ταιριαστό λευκό. Το χρυσό το ίδιο εμφανίζεται με διάφορες αποχρώσεις από το πιο κίτρινο ως την πιο bronze ή rose gold εκδοχή τουΜέσα στο σπίτι το χρυσό χρώμα εμφανίζεται με διάφορους τρόπους ανάλογα με το πόσο τολμηροί είστε. Αρχικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρυσό στις κορνίζες των κάδρων σας ή ακόμα και να βάψετε την κορνίζα του καθρέπτη σας Επίσης σαν λεπτομέρεια στα διακοσμητικά μαξιλαράκια ή σε κάποια διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα ή κηροπήγια.


Επόμενο βήμα στο καθιστικό, όπως χρυσές λεπτομέρειες στα ποδαράκια από ένα τραπεζάκι σαλονιού, σε μικρά τραπεζάκια λάμπας ή και σε σκελετούς καρέκλας κάνουν την εμφάνιση του δίνοντας μία φωτεινή πνοή στον χώρο.

Μην Μην φοβάστε τη μοντέρνα διακόσμηση και στο υπνοδωμάτιο. Μπορεί να είναι ολόλευκο, άνετο και με λεπτομέρειες εδώ και εκεί σε χρυσό χρώμα. Για παράδειγμα, ένα μικρό φωτιστικό για διάβασμα επάνω στο κομοδίνο σας, ένας μικρός δίσκος για τα προσωπικά αντικείμενά σας επάνω στη συρταριέρα.


Εφόσον κρατάμε μεγάλες επιφάνειες, όπως ένα καναπές ή ένα κρεβάτι σε ουδέτερους τόνους κρατάμε μία ισορροπία και πετυχαίνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στο mix n match .Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χρυσό σε όλες του τις αποχρώσεις  είναι ένα από τα πιο θεαματικά και ζεστά χρώματα στις σχεδιαστικές τάσεις  στη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2020