ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΡΑΦΙΕΡΕΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
09 Jul
0

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΡΑΦΙΕΡΕΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

Τα τελευταία χρόνια η μίξη σίδερου και ξύλου αποτελεί ένα βασικό συνδυασμό του σύγχρονου βιομηχανικού design. Το urban style λοιπόν έχει αποτυπωθεί με διάφορους τρόπους σε όλα σχεδόν τα έπιπλα σε ένα μοντέρνο σπίτι, στις τραπεζαρίες, στις καρέκλες στα κρεβάτια…

Εμείς στη ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ χρησιμοποιούμε και τα σίδερα με ξύλινα ράφια από μασίφ και δημιουργούμε έπιπλα χρηστικά για όλα το σπίτι. Μία πρώτη ιδέα είναι να δημιουργηθούν ανάλαφρες βιβλιοθήκες άριστης στήριξης. Ο βιβλιοθήκες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή σαν συμπληρωματικά στοιχεία μίας σύνθεσης ή ενός γραφείου.


Μία άλλη λύση ακόμα πιο αέρινη είναι η χρήση των ραφιών σε κάποιο ψηλότερο μέρος του τοίχου, είτε μέσα στο μπάνιο , είτε πάνω από ένα σαλόνι ή πολυθρόνα . Η ιδέα αυτή είναι ιδιαίτερα χρηστική εξυπηρετώντας με ένα άρτια αισθητικά τρόπο τις ανάγκες του σπιτιού.


Σε μία άλλη αποτύπωση η σιδερένια βάση ενισχύθηκε και συνδυάστηκε με μεγάλα ξύλινα ράφια από μασίφ για να αντικαταστήσουν τον κλασικό μπουφέ, αποθηκεύοντας πιάτα και γυαλικά με ένα σύγχρονο εντυπωσιακό τρόπο.


Σε υπνοδωμάτια αλλά και σε χώρους υποδοχής συνδυάζουμε τα δύο αυτά υλικά και δημιουργούμε κρεμαστές- ανοιχτές ντουλάπες για τα ρούχα και τα προσωπικά μας είδη. Ευέλικτη , πρακτική λύση που εξυπηρετεί άμεσα τον χρήστη ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει την αισθητική του χώρου δίνοντας του μία πιο minimal αστική αύρα


Τέλος μία ακόμα έξυπνη ιδέα είναι η χρήση τους σαν διαχωριστικό έπιπλο που θα οριοθετήσει δύο χώρους του σπιτιού. Είναι ανάλαφρο, δίνει οπτική δυνατότητα και με αυτό τον τρόπο δεν «μπουκώνει »  τον χώρο. 


ΣΧΟΛΙΑ
Write Comment
ΦΟΙΡΟΣ HOME © 2020